Bel 0184 651 554
Menu

Diner/buffet

Jullie eerste maaltijd als getrouwd stel.

Gezellig tafelen met jouw gasten

Lekker eten maakt jullie bruiloft pas echt tot een geslaagde dag. Wij zorgen ervoor dat dit moment perfect verloopt. Of je nu kiest voor een uitgebreid buffet, een barbecue op het buitenterras, of een verfijnd keuzediner, onze keukenbrigade staat klaar om jullie eerste maaltijd als getrouwd stel onvergetelijk te maken. Wij bieden talloze mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij en je gasten genieten van heerlijk eten in een ontspannen sfeer.

Ontdek hoe we jouw mooiste dag culinair tot een waar feest maken

Bekijk onze mogelijkheden.

Wij bieden jullie een scala aan overheerlijke opties om je gasten te verwennen. Of jullie nu met een grote groep zijn of een intiemere bruiloft plannen, wij hebben voor ieder wat wils. Kies voor een lopend buffet, een keuzediner of een barbecue op ons prachtige buitenterras.

Meest gekozen
Buffetten

Perfect voor een groter gezelschap.

Open Buffetten

De roos

44 p.p.

Koud

  • Diverse soorten brood met smeersels
  • Frisse rauwkost met bijpassende dipsaus
  • Aardappelsalade
  • Luxe tonijnsalade
  • Rauwe ham met vers fruit
  • Traditioneel gerookte zalm
  • Runder carpaccio met rucola, oude kaas en truffelmayonaise
  • Gerookte kipfilet met zoete chilisaus

Warm

  • Kipfilet in huisgemaakte satésaus
  • Varkenshaas in romige bospaddenstoelensaus
  • Biefstukpuntjes in pepersaus
  • Zalmfilet in romige wittewijnsaus
  • Gebakken kibbeling met bijpassende dipsaus
  • Quiche
  • Gegrilde groenten
  • Frisse gemengde salade
  • Aardappelgratin uit de oven
  • Frites

Hortensia

38 p.p.

Koud

  • Diverse soorten brood met smeersels
  • Vegetarische salade
  • Vleessalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten vleeswaren
  • Vissalade rijkelijk gegarneerd met diverse soorten vis
  • Diverse soorten makreel
  • Gerookte kipfilet met zoete chilisaus

Warm

  • Kipfilet in huisgemaakte satésaus
  • Ambachtelijke gebraden gehaktballetjes in stroganoffsaus
  • Varkenshaas in romige paddenstoelensaus
  • Gebakken kibbeling met bijpassende dipsaus
  • Nasi
  • Gebakken aardappelblokjes
  • Gegrilde groenten
  • Frisse gemengde salade
  • Frites

Waterlelie

32 p.p.
  • Brood met smeersels op tafel
  • Kipfilet in huisgemaakte satésaus
  • Varkenshaas in romige bospaddenstoelensaus
  • Gebakken zalmfilet in romige wittewijnsaus
  • Gebakken kibbeling met bijpassende dipsaus
  • Nasi
  • Ambachtelijke gebraden gehaktballetjes in stroganoffsaus
  • Gegrilde groenten
  • Aardappelgratin uit de oven
  • Frisse gemengde salade
  • Frites

Jasmijn

38 p.p.
  • Brood met smeersels op tafel
  • Kipfilet in huisgemaakte satésaus
  • Varkenshaas in romige bospaddenstoelensaus
  • Boerenham in honingmosterdsaus
  • Biefstukpuntjes in pepersaus
  • Gebakken zalmfilet in romige wittewijnsaus
  • Nasi 
  • Quiche 
  • Gegrilde groenten
  • Aardappelgratin uit de oven
  • Gefrituurde aardappelblokjes
  • Frisse gemengde salade 
  • Frites

Soep (extra toevoeging)

5 p.p.
  • Tomatensoep
  • Koninginnensoep
  • Groentesoep
  • Kippensoep
  • Bospaddenstoelensoep
  • Mosterdsoep
  • Champignonsoep

Koud (extra toevoeging)

1 - 6 p.p.
  • Hollandse haring met uitjes
  • Gerookte forelfilet
  • Gerookte zalm
  • Garnalencocktail
  • Schaal met diverse soorten wraps
  • Runder carpaccio met rucola, oude kaas en truffelmayonaise
  • Gerookte kippenborst met chilisaus
  • Parmaham met meloen
  • Frisse gemengde salade
  • Caprese van tomaat met mozzarella met balsamicoazijn
  • Diverse soorten brood met smeersels

Warm (extra toevoeging)

4 - 7 p.p.
  • Gebakken zalmfilet met romige wittewijnsaus
  • Gebakken reuze garnalen gemarineerd in knoflook
  • Kabeljauw in romige wittewijnsaus
  • Biefstukreepjes in zachte pepersaus
  • Warme ham in honingmosterdsaus
Keuzediner

Geniet van een intiem diner door jullie zelf samengesteld (max. 50 pers.).

Open Keuzediner

Keuzediner

55 p.p.

Voorgerechten

  • Trio van wraps
  • Zalmbonbon gevuld met garnalen en citroenmayonaise
  • Gevulde champignons met roomkaas gegratineerd met jonge kaas (warm)
  • Carpaccio van gerookte eendenborst met een frambozendressing
  • Runder carpaccio met rucola, oude kaas en truffelmayonaise
  • Gerookte kipfilet met een zoete chilisaus
  • Rauw ham met vers fruit
  • Caprese van tomaat met mozzarella met balsamicoazijn
  • Warme geitenkaas omwikkeld met spek en honing
  • Garnalencocktail

Tussengerecht

  • Kopje soep van het seizoen

Warme gerechten

  • Zalmfilet in een romige wittewijnsaus
  • Gebakken garnalen gemarineerde in knoflook
  • Kabeljauwfilet op een bedje van roerbakgroenten bereid op oosterse wijze
  • Gebakken lamskoteletje gemarineerd in pesto
  • Gebakken kipschnitzel met stroganoffsaus op een bedje van champignons en uien
  • Gebakken varkensmedaillons met een romige bospaddenstoelensaus
  • Kipspies in satésaus met atjar en kroepoek
  • Broodje hamburger
  • Gevulde portobello met roerbak groenten gegratineerd met kaas
  • Vegetarisch gerecht

Desserts

  • Panna cotta met slagroom
  • Tiramisu
  • Chocolademousse met slagroom
  • Dame blanche met slagroom en huisgemaakte chocoladesaus
  • Sorbet met slagroom
  • Kaasplankje

Afsluiting

  • Koffie en thee met friandises
Barbecue

Volledig verzorgde luxe barbecue op het buitenterras.

Open Barbecue

Barbecue

38 p.p.
  • Diverse soorten brood met smeersels
  • Diverse salades
  • Gemengde salade met rauwkost en dressing
  • Gekruide aardappelblokjes
  • Frites
  • Huisgemaakte pindasaus
  • Mayonaise
  • Diverse soorten koude sausjes
  • Kipspies
  • Runder hamburger
  • Gemarineerd kipfilet
  • Zalm in romige wittewijnsaus
  • Groentespies
Desserts

Een heerlijke afsluiter van de maaltijd.

Open Desserts

Sorbet

6 p.p.

Coupe met vanille-ijs, vruchtjes en slagroom.

Tiramisu

5,5 p.p.

Italiaans dessert gemaakt met lange vingers, mascarponecrème en cacaopoeder.

Panna Cotta

4,75 p.p.

Italiaans dessert op basis van room met een seizoensgebonden garnering.

Chocolademousse

6,5 p.p.

Chocolademousse met slagroom.

Dame Blanche

6,5 p.p.

Vanilleroomijs met warme huisgemaakte chocoladesaus en slagroom.

Kaasplankje

Dagprijs p.p.

Plankje met afwisselende soorten kaas, brood en noten.

Dessertbuffet

15 p.p.

Diverse soorten schepijs, ijstaarten, slagroom, chocoladesaus, diverse soorten bavarois, taarten en patisserie.

Dessertbuffet luxe

18 p.p.

Diverse soorten schepijs, slagroom, chocoladesaus, diverse soorten bavarois, taarten, patisserie, warme kersen en vers fruit.

Ontdek de sfeer

“Wij maken van elk huwelijk een prachtige persoonlijke ervaring”

Offerte
aanvragen?

Enthousiast geworden en willen jullie een offerte aanvragen of de mogelijkheden voor jullie speciale dag bespreken? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen